P7193/23

Çmimet janë për metër gjatësi. Pasi të përzgjedhni modelet e preferuara, stafi ynë do të marrë matjet e sakta tek ju, dhe ju dërgojmë ofertën përfundimtare.

Llojet e dizajneve të qepjes së perdeve

14.5030.00

Përfshirë TVSH-në

Transporti falas brenda Kosovës

  • Arritja e produktit: 1 deri 3 ditë
  • Paguaj me para në dorë ose kartelë
  • Paguaj Online
Pagesa të sigurta deri në 12 këste pa kamatë
Shopping Cart